zaterdag 10 maart 2012

Mooie campagne: Blugirl Summer 2012

Blugirl staat bekend om zijn romantische stijl. De collectie bestaat dan ook voor het grootste deel  uit jurkjes variërend van mini tot maxi. Alle jurkjes en accessoires zijn bedrukt met kleurrijke bloemen- en dierenprints. Veel voorkomende kleuren zijn: citroengeel, emerald groen, koraalrood, blauw, oranje en zuurstokroze. Maar ook poedertinten komen veel voor in de collectie. In de collectie wordt veel gebruik gemaakt van katoen, tule, zijde, organza en chiffon. Deze materialen zijn versierd met veren, pailletten en borduursels.
Schattige vestjes en zachte topjes zijn borduurt met kleine motiefjes. De rokjes zijn bedekt met veren en ruches. En recht vallende cocktailjurkjes worden opgeleukt met 3D-bloemen applicaties. De taille wordt net als bij vele andere ontwerpers geaccentueerd met schattige smalle riempjes. En om de look af te maken wordt er gebruik gemaakt van luxe gouden sieraden en leren sandalen.


De collectie


De campagne
Jessica Miller ziet er prachtig uit in de campagne van Blugirl. De foto’s zijn gemaakt door Michelangelo di Battista. Nicolas Jurnjack was verantwoordelijk voor de prachtige krullen en Francesca Tolot maakte de tropische look af met chique donkere oogmake-up.
De foto’s hebben een beetje een dromerige sfeer, wat ik heel mooi vindt. Mode is ook iets om bij weg te dromen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten