donderdag 27 september 2012

Juicy lips
 
Iedere vrouw moet eigenlijk een rode lipstick hebben, want rood staat iedereen. Je trekt de aandacht naar je gezicht en je straalt meer zelfvertrouwen uit. Rode lippen staan ook nog altijd symbool voor verleiding, vooral een felrode kleur is een killer. Wil  je meer gaan voor de classy zakelijke look, kies dan voor een mooie dieprode tint. Pas wel op dat je bij vampy lippen de rest van je make-up neutraal houdt.
 
Sexy lippen zonder een clowntjes-look? Houd het simpel en stylish met deze tips!

 
De jacht op de perfecte kleur is begonnen!
Rood kan op je lippen er heel anders uitzien dan je zou verwachten. Het is daarom slim om je nieuwe kleur altijd even te testen in de winkel, zo voorkom je een miskoop. Je kunt het beste de lippenstift testen op je vingertoppen. Misschien vraag je je af: waarom daar? Nou, het rood van je vingertoppen lijkt veel op het rood van je lippen en zo weet je hoe die kleur zou staan. Kun je je perfecte kleur niet vinden? Probeer dan eens verschillende tinten te mengen.
 
 
How to make your lips perfect?
Begin door een dun laagje foundation op je lippen aan te brengen, hierdoor worden ze mooi mat en droog. Voor het mooiste effect gebruik je een lipliner en een lippenstift in dezelfde kleur.
Teken met een lippotlood een lijntje om de contouren van je mond zodat je lippenstift niet uitloopt. Begin in je buitenste mondhoek en volg de vorm van je boven- en onderlip.
Kleur je lippen daarna met de lippenstift verder in. Breng twee dunne laagjes aan die je af hapt met een tissue. Je kunt er ook voor kiezen om alleen op het midden van je lippen de lippenstift aan te brengen. Met een penseeltje of met je vinger kun je de kleur dan uitvegen naar de randen van je lippen. Voor een extra natuurlijk effect kun je de lippenstift ook helemaal deppend met je vingers aanbrengen.
Nadat je je lippenstift opgedaan hebt is het slim om even op je vingertopje te zuigen, zo voorkom je namelijk dat er lippenstift te dicht bij je tanden zit en blijven ze mooi wit.
Voor een onweerstaanbaar effect kun je als finishing touch nog een dun laagje lipgloss aanbrengen. Je lippen lijken voller als je alleen wat gloss in het midden aanbrengt.  
Duw je lippen na het aanbrengen niet tegen elkaar, dan verdwijnt alle glans.
Tip! Rood op je lippen zet rode plekjes en oneffenheden in de spotlights. Deze kun je het beste wegwerken met concealer of een camouflagestift.
 
Volle lippen
Jouw lippen hebben geen lijntje nodig, ze zijn al vol van zichzelf! Maak ze acht met een lipbalm en ga voor een dun laagje kleur. Als je ze te fel maakt, komt er teveel nadruk te liggen op dat deel van je gezicht.
 
Dunne lippen
Bij wat dunnere lippen kun je volume faken door met een lipliner een lijntje te trekken net buiten je mond. Voor nog meer volume kun je ook lipgloss over je lippenstift aanbrengen en dan vooral op het midden van je mond. Hoe donkerder de kleur van je lippenstift of gloss. Hoe kleiner je lippen lijken. Kies dus voor een lichte kleur.
 
Ongelijke lippen
Is je bovenlip wat dunner dan je onderlip? Gebruik dan een lippotloodje twee tinten donkerder dan je huidskleur om de vorm boven je cupidoboog (onder je neus) wat bij te tekenen. Als finishing touch doe je er wat lipstick overheen.
 
 
Verwen je lippen
Door wind en bijvoorbeeld airconditioning kunnen je lippen uitdrogen. Ga dan vooral niet likken! Met speeksel maak je het alleen erger. Het vocht op je lippen droogt op en veroorzaakt vervelende scheurtjes en velletjes. Gewoon flink smeren met vaseline, 5 minuten in laten trekken en even schrubben met een oude tandenborstel.
 
Red lips quotes:
“Ik geloof in de kracht van rode lippen. Een rode lipstick is glamour in een huls.” – Scarlett Johansson
 


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten